martes, 7 de abril de 2009

Torneo Internacional: Resultados

El Futbol Base Gavà en categoría cadete y el Mogi Mirim brasileño en la de juveniles fueron los ganadores del Torneo Internacional de fútbol base disputado ayer en la Bóbila. Con la presencia de poco público pero sí muchos medios de comunicación, el torneo comenzó con la disputa del triangular en categoría cadete, el cual se quedó en casa. El primer partido fue decisivo, ya que tras finalizar en empate (1-1), el Futbol Base Gavà se impuso al Aspire de Qatar en los penaltis, lo que acabaría dándole el trofeo. La actuación del equipo japonés –inferior técnica y sobretodo físicamente- fue de mera comparsa, y acabó cayendo goleado ante el Aspire (0-9) y el Gavà (0-5).

En juveniles el torneo fue algo más disputado, y sería el juvenil B del Gavà quien acabaría quedándose sin puntuar. Los jugadores de Albert Poch cayeron in extremis en el primer partido ante el combinado africano presentado por la empresa Promosport (1-2, el gol de los blaugrana obra Adrià Moreno), y posteriormente repetirían derrota ante el Mogi Mirim (0-2), que con esa victoria se proclamaría campeón del torneo.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hem jugat com hem pogut en el torneig contra els africans i els brasilenys. Sobretot destacar que ells eren de 3er any i nosaltres encara de primer any. Als africans els hi hem pogut plantar cara i fins hi tot poder guanyar o empatar el partit, en canvi, els brasilenys tenien un gran nivell tant físic com tecnic com tactic. els seu moviments constants a la mitja ens han tornat una mica "boijos" pero encara aixi el primer gol i el segon es podien evitar.
no estem acostumats a trobar-nos equips així, pero si tinguessim la oportunitat de tenir 4 o 5 partits així s'agafaria el ritme i ja ho dic jo que amb 2 anys mes que tinguerem els hauriem plantat cara.

El torneig va estar molt bé i hom va gaudir d'una tarda de futbol.

a tot agraïr el nostre entrenador que ha fet un gran treball d'equip i espero que segueixi així tota la seva trajectoria com a entrenador.

Caldria destacar que l'únic però que te el Juvenil B es el llençament de penal, i les faltes directes a porteria.

a tot això felicitar aquests nois que a no ser per l'adaptació a la categoria que va fer perdre punts, ara se'ns dubte estarien en llocs per poder pujar la categoria a preferent.

res mes.

script src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js' type='text/javascript'/>